Alles wat ik me niet herinner (Dutch Edition) by Jonas Hassen Khemiri,Janny Middelbeek-Oortgiesen PDF

By Jonas Hassen Khemiri,Janny Middelbeek-Oortgiesen

ISBN-10: 9038802641

ISBN-13: 9789038802640

Een jonge guy genaamd Samuel overlijdt in een vreselijk auto-ongeluk. used to be het een ongeluk of was once het zelfmoord? Een naamloze schrijver met zo zijn eigen motieven probeert Samuels laatste dag in kaart te brengen. Uit gesprekken met vrienden, familieleden en buren ontstaat het portret van een guy: het liefdevolle kleinkind, de terughoudende bureaucraat, de loyale vriend, de weloverwogen poseur. De jonge guy die alles voor zijn vriendin Laide deed en alles deelde met zijn beste vriend Vandad. Tot hij met beiden het touch verloor. Wat ik me niet herinner is een aangrijpend verhaal over liefde en herinnering. Maar het is ook het verhaal van een schrijver die, door de contouren van Samuels verhaal in te vullen, grip probeert te krijgen op een eigen waarheid. Wat uit onze vluchtige geheugens beklijft? En wat blijft verborgen achter alles wat we ons niet herinneren? Verteld met Khemiri’s karakteristieke stilistische vernuft belooft deze bestseller, een emotionele achtbaan van een boek, een moderne klassieker te worden.

Show description

Read Online or Download Alles wat ik me niet herinner (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for kindle: Bowl Food (Dutch Edition) by Chloë Szpyt,Magali Szpyt,Fauzia Spygt,Heikki Verdurme

? De winnaars van Mijn Pop-uprestaurant 2016, Chloë en Magali Szpyt, bundelen in Bowl meals hun favoriete bowlgerechten voor elke dag. Voor de zusjes zijn heerlijk gevulde kommetjes het ultieme comfortfood, wish lekker veelzijdig en ideaal om te delen met vrienden en familie. Bovendien zijn hun bowls voedzaam en gezond.

Download PDF by Walter van Broeck: De babyboomboogie (Dutch Edition)

Nooit zal Brigitte Bardot weten welke verwoestende rol ze heeft gespeeld in het leven van twee Vlaamse jongens, Ronny en Eddy, die elkaar eind jaren vijftig leerden kennen in de lerarenopleiding. Allebei wilden ze later zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. De ene meende dat voor elkaar te krijgen door zich op te houden in de nabijheid van beroemdheden.

Sandra J. Paul's Moordspel (Dutch Edition) PDF

Hoe cease je een guy die niets meer te verliezen heeft? Dieter Santens wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is large van plan om samen methaar uit het leven te stappen. Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen.

New PDF release: Schotland (Dominicus landengids) (Dutch Edition)

SchotlandMaak kennis met het zelfbewuste Schotland en zijn bewoners. Wandel door de Schotse hooglanden of verken de barre eilanden aan de noord- en westkust. Maak een stedentrip naar Glasgow of naar bijvoorbeeld Edinburgh - een stad met internationale attract, mede door de jaarlijkse zomerfestivals. Naast alle bezienswaardigheden en achtergrondinformatie vind je in deze gids ook veel praktische suggestions om een reis naar Schotland onvergetelijk te maken.

Additional resources for Alles wat ik me niet herinner (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alles wat ik me niet herinner (Dutch Edition) by Jonas Hassen Khemiri,Janny Middelbeek-Oortgiesen


by Kenneth
4.4

Rated 4.77 of 5 – based on 49 votes