Read e-book online 50: Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) (Dutch PDF

By Saskia Noort

Saskia Noort is 50 en unmarried. De kinderen zijn het huis uit. Wat nu? Om mee te blijven tellen blijkt ze verbijsterend veel te moeten: cursussen volgen; op retreat; naar desert; een strak lijf; gezond eten; sociaal beschikbaar zijn, en vooral: daten. Allemaal opstapjes naar een gelukkige tweede helft, zeggen vrienden en vloggers. Daarnaast magazine er een hoop niet meer. Zoals mouwloze truitjes, korte rokjes en lang haar.

In 50. Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) beschrijft Saskia Noort scherp, geestig, vilein, maar bovenal openhartig, hoe eindeloos ingewikkeld het leven is, zelfs wanneer alle sporen ruimschoots verdiend zijn. Mannen zijn bang, kinderen bemoeien zich met alles, het huis is leeg en de schedule te vol.

Show description

Read Online or Download 50: Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for kindle: Bowl Food (Dutch Edition) by Chloë Szpyt,Magali Szpyt,Fauzia Spygt,Heikki Verdurme

? De winnaars van Mijn Pop-uprestaurant 2016, Chloë en Magali Szpyt, bundelen in Bowl foodstuff hun favoriete bowlgerechten voor elke dag. Voor de zusjes zijn heerlijk gevulde kommetjes het ultieme comfortfood, wish lekker veelzijdig en ideaal om te delen met vrienden en familie. Bovendien zijn hun bowls voedzaam en gezond.

Download e-book for iPad: De babyboomboogie (Dutch Edition) by Walter van Broeck

Nooit zal Brigitte Bardot weten welke verwoestende rol ze heeft gespeeld in het leven van twee Vlaamse jongens, Ronny en Eddy, die elkaar eind jaren vijftig leerden kennen in de lerarenopleiding. Allebei wilden ze later zo weinig mogelijk werken maar toch rijk worden. De ene meende dat voor elkaar te krijgen door zich op te houden in de nabijheid van beroemdheden.

Download PDF by Sandra J. Paul: Moordspel (Dutch Edition)

Hoe cease je een guy die niets meer te verliezen heeft? Dieter Santens wil niet langer leven in een harde maatschappij die hem verafschuwt. Hij ontvoert de studente Isabel en is monstrous van plan om samen methaar uit het leven te stappen. Diezelfde dag neemt ook wijkagent Ben Wagemans het drastische besluit om ermee te kappen.

Frans T. Stoks,G-O graphics,Margot Reesink's Schotland (Dominicus landengids) (Dutch Edition) PDF

SchotlandMaak kennis met het zelfbewuste Schotland en zijn bewoners. Wandel door de Schotse hooglanden of verken de barre eilanden aan de noord- en westkust. Maak een stedentrip naar Glasgow of naar bijvoorbeeld Edinburgh - een stad met internationale attract, mede door de jaarlijkse zomerfestivals. Naast alle bezienswaardigheden en achtergrondinformatie vind je in deze gids ook veel praktische counsel om een reis naar Schotland onvergetelijk te maken.

Extra info for 50: Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

50: Dingen die ik blijf doen (en andere verhalen) (Dutch Edition) by Saskia Noort


by Richard
4.5

Rated 4.03 of 5 – based on 37 votes